IGA Menorca revitalitza la seva polsera amb un disseny més dinàmicEl conseller d'Esports i president del projecte, Miquel Company, presenta la polsera als Regidors d'Esports i el mes de març es començarà a comercialitzar
 
Camí a Gibraltar
 
 
Jocs Esportius municipals 2018
 
 
IGA Menorca
 
Camí a Gibraltar
Del dissabte 6 al divendres 12 de juliol de 2019 tindrà lloc una nova edició dels Island Games. En aquest cas serà a Gibraltar, on Menorca prendrà part dels que seran els seus setens jocs. Et sumes al #CamideGibraltar?
 
Darreres notícies
 
 
més notícies
 
 
 
 
 
Jocs Esportius municipals 2018
Els Jocs Esportius Municipals tenen lloc cada dos anys, en l'any que no hi ha Island Games. Es tracta d'una competició per municipis en les diferents disciplines en les que Menorca prendrà part a IGA. El 2018 tindràn lloc els dies 7, 8 i 9 de juny.
 
IGA Menorca
Island Games Menorca és molt més que la selecció que participa als jocs internacionals cada dos anys. Es tracta d'un projecte que, amb el suport del Consell Insular, promou la pràctica esportiva també a través dels programas 'IGA creix amb tu', 'IGA t'ajuda a fer esport' i voluntariat. Si hi vols prendre part, només t'has d'informar aquí.
 
 
Agenda


Esports
Properes activitats
No s'han trobat activitats
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te