Marina Bagur, vola cap a l'Or i el nou rècord IGALa ferrerienca va lluir en la prova de 3.000 obstacles i Menorca suma, a més, una plata i sis bronzes. A més, Eric Navarro es va classificar per a la final individual de bàdminton.
 
Camí a Guernsey
 
 
Jocs Esportius Municipals 2020
 
 
IGA Menorca
 
Camí a Guernsey
Del dissabte 3 al divendres 9 de juliol de 2020 tindrà lloc una nova edició dels Island Games. En aquest cas serà a l'illa de Guernsey, on Menorca prendrà part dels que seran els seus vuitens jocs. Et sumes al #CamideGuernsey?
 
Darreres notícies
 
 
més notícies
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jocs Esportius Municipals 2020
Els Jocs Esportius Municipals tenen lloc cada dos anys, en l'any que no hi ha Island Games. Es tracta d'una competició per municipis en les diferents disciplines en les que Menorca prendrà part a IGA. El 2020 tindran lloc a principis de juny.
 
Darreres notícies
IGA Menorca
Island Games Menorca és molt més que la selecció que participa als jocs internacionals cada dos anys. Es tracta d'un projecte que, amb el suport del Consell Insular, promou la pràctica esportiva també a través dels programas 'IGA creix amb tu', 'IGA t'ajuda a fer esport' i voluntariat. Si hi vols prendre part, només t'has d'informar aquí.
 
 
Agenda


Esports
Properes activitats
No s'han trobat activitats
 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te