Estàs a: Inici - Esports - Triatló
Quadre de medalles

Triatló

L'esport de nedar, pedalar i córrer no gaudeix de gaire popularitat en els Island Games, almenys no al principi, ja que es tracta d'un dels esports més joves que formen part de la rutina IGA. Per això, solament s'ha disputat en sis edicions, de les quals Menorca ha tingut representació en tres.

El triatló es disputa sobre una distància olímpica, que sol comprendre 1,5 quilòmetres nedant, uns 40 km amb bicicleta i uns 10 km de carrera contínua. Les distàncies solen variar segons l'any de la prova però sempre en la modalitat olímpica.

L'única medalla menorquina en aquest esport la va aconseguir Nil Riudavets Victory, que va acabar segon a Gotland 2017 en una carrera marcada pel mal temps i el fort onatge, que va obligar a retallar la distància nedant. Un altre menorquí, Paco Arnau, va acabar en quarta posició, molt a prop del podi, igual que una de les dues representants en femenines, Olga Pons.

En els darrers anys la popularitat d'aquest esport ha crescut i amb això el nombre de participants en els Island Games.

Delegat IGA: Armand Anglada Juaneda
E-mail: armandanglada@gmail.com

Delegat federatiu: Santi Saurina
E-mail: santybrt@gmail.com

Tècnic:
 
Agenda


Properes activitats
No s'han trobat activitats
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te