Estàs a: Inici - Esports - Atletisme
Quadre de medalles

Atletisme

ImatgeL'atletisme és una de les proves estrella dels Jocs Olímpics, així com dels Island Games. Des de la primera edició, el 1985, aquesta disciplina ha estat present en els jocs entre illes i ofereix, al llarg de la setmana que dura la competició, un ambient espectacular a la pista d'atletisme. 

Des dels 100 metres, la prova reina, fins a la mitja marató, passant per les proves de 5.000 metres, 10.000 metres, les tanques o la resta de disciplines, com són el tir de javelina, de disc o el salt de longitud, entre moltes altres, formen part de l'essència dels jocs.

Menorca ha tingut esportistes destacats en atletisme, com són els ferreriencs Ángela López, amb set medalles en tanques, de les quals quatre són d'or; Carlos Truyol Allés, amb un gran paper a Rodes, on va sumar dues plates, o l’alaiorenc Rafel Quintana, guanyador d'un bronze a Gotland.

Delegat IGA: Andrés Pulido Pons
E-mail: delegaciomenorca@faib.es

Delegat federatiu: Andrés Pulido Pons
E-mail: delegaciomenorca@faib.es

Tècnic:
 
Darreres notícies
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agenda


Properes activitats
No s'han trobat activitats
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te