Natació arrenca la seva fase amb 16 aspirants

ImatgeLa piscina municipal Tita Llorens de Ciutadella va ser l'escenari de la primera prova classificatòria de natació amb vista als Island Games que es disputaran al juliol de 2019 a Gibraltar. Un total de 16 esportistes van prendre part en la competició IGA, que va coincidir amb un control federatiu en el qual van participar representants del CN Maó i del Jamma.

La prova també es va veure afectada pel tall d'electricitat general que va haver-hi en més de la meitat de la Illa ja que la situació va motivar un lleuger retard en l'hora d'inici. Amb tot, finalment es va poder celebrar el control en un fantàstic ambient ja que les graderies de la piscina van comptar amb la presència d'un nodrit grup de públic.

Els resultats són provisionals fins que la Federació Balear no doni el vistiplau, per la qual cosa es faran oficials en els propers dies.

La propera cita classificatòria per als jocs de Gibraltar tindrà lloc el dia 23 de novembre en la piscina municipal de Maó.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te