Pepe Gornés pren la davantera en vela

ImatgeEl regatista del CN Ciutdella, Pepe Gornés, ha pres el comandament de la fase de classificació pels Island Games de Gibraltar 2019 en vela, després de la segona posició assolida en el Memorial Juan Florit que organitza el Club Marítim de Maó.

La falta de vent va condicionar la disputa del Memorial Juan Florit el cap de setmana passat en aigües del port de Maó fins al punt que solament es van poder disputar quatre regates el diumenge amb vents d'entre 5 i 8 nusos. El dissabte, el camp de regates estava impracticable per la falta de vent. Aquesta situació va propiciar una competició renyida fins al final i que es va decidir en els últims metres.

El guanyador de la prova va ser Jack Vinnie, del CN Ciutadella, en acabar amb 4 punts, seguit del propi Pepe Gornés, amb 5, i de Toni Vidal, amb 9. Vinnie està en segon lloc en la classificació i Vidal, tercer.

La propera cita serà el cap de setmana del 3 i el 4 de novembre en el Club Nàutic de Ciutadella amb el Trofeu Almirant Farragut.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te