Pedro Portella, sense rival en tir de precisió

ImatgeDues victòries més per a Pedro Portella en la fase de classificació pels Island Games de Gibraltar 2019 de tir amb precisió. El de Ciutadella s'està mostrant intractable, un any més, imposant-se en totes les proves classificatòries i camí dels seus quarts jocs. El cap de setmana passat es van disputar les proves d'armes pneumàtiques, el dissabte, i carabina mach, el diumenge.

Portella va ser el més regular en pistola pneumàtica, on va acabar com a primer classificat aconseguint els 10 punts per davant de Francisco Pons Sintes, amb 9, i d'Antonio Santana, amb 8.

En carabina pneumàtica, Portella de nou es va imposar com el més regular i va aconseguir els 10 punts, per davant de Francisco Javier Vivó Mayans, que va acabar segon i va sumar 9 punts, i d'Antonio Vivó Pons, que va ser tercer i va sumar 8 punts.

El diumenge no es va poder disputar la prova de carabina mach per falta de participació en aquesta modalitat.

Portella ja ha aconseguit 140 punts en la seva lluita particular per viatjar a Gibraltar, seguit d'Antonio Santana amb 52 punts, mentre que Francisco Pons Sintes té 36 punts.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te