Morlà i Bibiloni sumen la seva primera victòria

ImatgeLa tercera prova classificatòria pels Island Games de Gibraltar 2019 de tennis taula va donar una bolcada a la tònica viscuda fins al moment. Montse Morlà i Joan Bibiloni van inaugurar el seu caseller de victòries en femení i en masculí, respectivament, i van deixar encara més oberta la lluita per les places per als jocs.

El poliesportiu municipal des Castell va acollir divendres passat la tercera prova IGA en una cita en la qual van prendre part 18 jugadors dels diferents clubs de la Illa.

En dones, Montse Morlà es va imposar de forma clara per 3-0 a Dolores Morente sumant el seu primer triomf i col·locant-se líder de la competició amb 65 punts, per davant de Sara Tudurí, qui va causar baixa en aquest torneig i ara és segona amb 50 punts.

En homes, Bibiloni es va imposar en la final a Toni Tudurí Morente, aconseguint els 25 punts que li col·loquen en quart lloc amb 42, i deixen a Tudurí al capdavant amb 65. En segon lloc està Xavi Bagur amb 57 punts –va ser tercer as Castell-, mentre que en tercera posició marxa Jordi Pons, amb 47 punts, que va acabar cinquè as Castell.

Mancant tres tornejos perquè conclogui la competició, tot està obert pel que la participació en els tornejos serà crucial, així com els resultats que s'aconsegueixin.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te