David Sosa, el més ràpid as Castell

ImatgeLes aigües del port de Maó van acollir el cap de setmana passat la disputa del XXXV Memorial José Preto organitzat pel CN Villacarlos i que va servir com a prova classificatòria IGA de cara als Island Games de Gibraltar. El ciutadellenc, David Insulsa, es va alçar amb el triomf amb quatre punts d'avantatge sobre David Ponseti, qui es manté al capdavant de la fase de classificació a la conclusió de dues proves.
El Memorial es va disputar als afores del port de Maó, amb unes condicions molt favorables per a la pràctica de la vela amb una mitjana d'entre 6 i 8 nusos de vent i poques ones, la qual cosa va permetre que es disputaran tres mànigues. David Insulsa va aconseguir 3,1 i 4, mentre que Ponseti va fer 5, 2 i 5 (12) i va ser segon seguit de Jack Vinnie (6, 8 i 1, per a un total de 15).

El diumenge l'excés de vent i les males condicions van motivar que no es pogués sortir a competir pel que la competició es va tancar amb les mànigues disputades el dissabte entre els 15 participants que es van inscriure.

La propera cita classificatòria IGA serà el Trofeu 1er President, Juan Florit, que organitza el Club Marítim Maó, el cap de setmana del 20 i el 21 d'octubre.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te