Neus Juaneda i Felipe Virgil guanyen el torneig infantil IGA

ImatgeLes instal·lacions del Club Tennis Mercadal estan acollint en els últims caps de setmana el torneig infantil classificatori IGA, una cita en la qual la victòria femenina ha recaigut en mans de Neus Juaneda, del CT Ciutadella, qui es va imposar en la final a Laura Bosch, del CT Ferreries. Felipe Virgili, del CT Maó, es va imposar en la final a Jordi Moure, del club amfitrió, per un clar 6-1, 6-3, proclamant-se campió.

Juaneda i Bosch es van citar en la final després de desfer-se, respectivament, d'Alba Lozano, del Club Esport Sant Lluís per 6-3, 6-2 i de Camila Farrando, del CT Ciutadella (6-4, 7-6). En el duel pel títol, Juaneda va saber imposar el seu ritme per portar-se el triomf.

Per la seva banda, Virgili, del CT Maó, va arribar a la final després d'imposar-se a Gerard Piris, del CT Ciutadella, per 6-2, 6-3. La final va ser un partit més disputat del que el marcador indica i en el qual el mahonés va portar la iniciativa del joc. Virgili ha jugat a un gran nivell en el torneig que s'ha disputat durant els últims tres caps de setmana as Mercadal.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te