Sebastià Bosch i Joan Bagur, rumb a Gibraltar 2019

ImatgeBones notícies per IGA Menorca amb vista als jocs de Gibraltar que es disputaran del 6 al 12 de juliol de 2019 en el penyal britànic. El màxim medallista històric menorquí, i un dels esportistes de Island Games que més medalles ha guanyat, Joan Bagur, va confirmar aquest cap de setmana la seva presència en els propers jocs després d'imposar-se en la fase de classificació de tir al plat. Li acompanyarà, un any més, Sebastià Bosch, qui també compta amb un important historial de preseas per equips.

Ciutadella va acollir diumenge passat l'últim envit classificatori amb vista als propers jocs i on Begur i Bosch havien de participar i puntuar per signar la passada. Begur es va imposar aconseguint els 10 punts, que li deixen com a primer classificat, mentre que Bosch va acabar en cinquè lloc, sumant sis. En el general, tots dos van acabar amb 57 punts. El podi del cap de setmana ho van completar Jesús Sintes, segon, i Damià Pons Marquès, tercer.

Joan Bagur ha estat present en tots els Island Games en els quals ha participat Menorca i porta en el seu medaller particular 8 premis individuals, 5 d'or i 3 de plata, així com 9 per equips, 5 d'or i 4 de plata. Per la seva banda, Bosch ha participat en els jocs de Wight, Bermudes, Jersey i Gotland, on ha guanyat sis medalles per equips al costat de Bagur, 2 d'or i 4 de plata.

Portella, sense rival en Precisió
L'altra modalitat de tir que competeix en els Island Games, Tir de Precisió, té pràcticament definit al seu guanyador ja que Pedro Portella mana en la classificació amb 120 punts, seguit per Antoni Santana, Francisco Pons i Rosalía Sánchez, amb 44, 27 i 23 punts, respectivament, seguits d'Antonio Vivó (16) i de Francisco Javier Vivó Mayans (9). En aquesta modalitat són dues els tiradors que viatjaran als jocs pel que resta saber qui acompanyarà a Portella –medallista en Gotland, Bermudes i Wight- als jocs.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te