El tennis i el bàsquet obren els Jocs Esportius Municipals

ImatgeLa tercera edició dels Jocs Esportius Municipals va arrencar aquest dijous amb absoluta normalitat i amb molta rivalitat. El tennis i el bàsquet han estat els encarregats d'obrir la competició omplint d'activitat les seus de Sant Lluís, Es Migjorn Gran, Ferreries i Alaior. Uns jocs on s'ha notat les ganes de perllongar aquesta activitat que va arrencar en 2014, va prosseguir en 2016 i arriba a 2018 amb més de 650 participants.
En bàsquet femení, Sant Lluís es va imposar de forma clara a l'equip d'Alaior per 64-59, classificant-se per a les semifinals del torneig. Les alaiorenques van plantar cara després d'un inici amb dubtes i es van arribar a posar a 3 punts mancant 15 segons, encara que no van aconseguir culminar la remuntada davant un Sant Lluís jove i amb talent. Sant Lluís es jugarà la seva plaça en la final davant Ferreries, aquest divendres a les 19 hores, as Mercadal.
Maó va tirar d'experiència a Ferreries per treure de la lluita per les medalles al conjunt des Migjorn Gran (75-32), un grup de jugadores que s'han reunit per participar en aquests jocs i que van oferir una bona imatge. Maó i Ciutadella protagonitzaran l'altra semifinal, a partir de les 19 hores, en el pavelló Miquel Guàrdia d'Alaior.
En homes, Mao jugarà la semifinal contra Alaior, aquest divendres, a les 21 hores, as Mercadal, després d'imposar-se as Castell en un duel summament igualat que va acabar 95-92, amb molta emoció, molt joc i accions de molta qualitat.
L'altra semifinal la formaran Ciutadella i Ferreries, qui es va desfer de Sant Lluís, després d'un partit molt parell que va acabar 66-62. El duel que dóna accés a la final es jugarà a les 21 hores, en el Miquel Guàrdia d'Alaior.
En tennis, la competició masculina els resultats van ser:
Joan Morlà, de Ferreries, va guanyar 6-0, 6-0 a Marc Català, des Migjorn Gran.
Biel Cardona, de Maó, va vèncer a Marc Coll, de Ciutadella, per 6-0, 6-2.
Josep Coll, d'Alaior, va guanyar a Óscar Ramírez, des Migjorn Gran, 6-0, 6-0.
Isael Martínez, d'Alaior, va vèncer a Antonio Pérez, des Mercadal, 6-0, 4-6 i 6-2.
Xavier Morlà, Ferreries, va guanyar contra Llorens Capó, de Ciutadella 6-1, 6-1.
Joan Martí, des Mercadal, jugarà a les cambres davant David Riera, de Maó, després d'imposar-se a Xavi Riudavets, des Castell, per 6-2, 6-1.
Ferreries acollirà els partits de quarts de final masculins, a partir de les 20.30 hores. Els emparellaments són Luis Olives vs Isael Martínez; Joan Morlà vs Biel Cardona; Xavier Morlà vs Josep Coll i Joan Martí vs David Riera.

En dones, els resultats van ser:
Claudia Suárez, de Ferreries, va guanyar a Laura Moure, des Mercadal, per 6-1, 6-0. Jugarà aquest divendres contra Tamara Cansado, de Ciutadella, en quarts de final.
Maria Febrer, de Ferreries, es va imposar a Miriam Moll, d'Alaior, per 6-1, 6-2.
Isabel Allés, de Maó va passar de ronda per indisponibilidad de Marta Saura, des Castell, qui va causar baixa per problemes físics.
Mariona Taltavull, des Mercadal, va guanyar a Belén Vidal, d'Alaior, per 6-3, 6-2.
Clara Catchot, des Castell, es va imposar a Monica Oleano, de Sant Lluís, per 6-2, 6-3.
Sant Lluís acollirà els partits de quarts de final femenins, en dos torns, a les 19 hores i a les 20 hores. Les semifinals les jugaran Tamara Cansado vs Claudia Suárez; Maria Gemma Moll vs Clara Catchot; Mariona Taltavull vs Maria Febrer i Isabel Allés vs Gemma Pons.

Aquest divendres entra en lliça la competició de judo, que debuta en els Jocs Esportius Municipals i que es disputarà íntegrament en el poliesportiu donis Castell, a partir de les 20 hores.

 
 
 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te