Els Jocs Esportius Municipals estrenen format

ImatgeLa tercera edició dels Jocs Esportius Municipals, que es disputaran els dies 7, 8 i 9 de juny en els diferents municipis de l’Illa, s’ha presentat aquest dimarts al camp municipal de futbol des Mercadal, la que serà seu de l’acte de cloenda dels jocs agafant el testimoni a Sant Lluís i Maó. La presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha encapçalat l’acte de presentació acompanyada del president d’IGA Menorca i també conseller d’Esports, Miquel Company, qui han valorat molt positivament el fet d’arribar als 652 participants.

També han pres part en l’acte el batle de l'Ajuntament des Mercadal, Francesc Ametller Pons, la batlessa de l'Ajuntament de Sant Lluís, Montse Morlà Subirats, i els regidors d'Esports d'Alaior, Rafel Quintana, de Ciutadella, Josep Juaneda Mercadal, des Mercadal, Vanessa Vinent Melià, de Ferreries, Enriqueta Camps Cardona, i el coordinador d'Esports de l'Ajuntament des Migjorn Gran, Pere Calafat, així com la coordinadora d’IGA Menorca, Flor Arrighi.

La tercera edició dels jocs, estrenen format, ja que passen a disputar-se en tres dies i acabaran el dissabte nit, en lloc del diumenge. Els primers a començar a competir són el tenis i el bàsquet, que ho faran dijous. El divendres també es disputarà el judo, i el dissabte es completarà amb el tenis taula, triatló, natació, tir al plat i de precisió, atletisme, vela, volei platja, ciclisme en carretera i bàdminton.

El municipi que més esportistes prendran part és Ciutadella, amb 142 persones, seguit d’Alaior, amb 122, Maó amb 117, Es Castell i Sant Lluís amb 67 persones, Ferreries amb 61 persones, Es Mercadal amb 52 i Es Migjorn Gran, amb 24.

L’acte també ha servit per tal que majoria dels regidors i representants polítics presentin les equipacions amb què competiran els esportistes. Alaior lluirà el turquesa, Ciutadella ho farà de vermell, Es Castell, de groc, Es Mercadal vestirà de banc mentre que Es Migjorn Gran lluirà el verd, el Ferreries el taronja, Maó competirà de negre i Sant Lluís de Blau.

Una altra novetat que hi haurà serà el Premi Fair Play, un reconeixement que es farà al municipi que sigui premiat com a més ‘net’ de tots. Aquest premi atorgarà 15 punts extres al municipi que obtingui més vots en l’apartat de joc net. Les persones encarregades de votar seran els delegats i delegades IGA de cada esport.

Clausura
La tercera edició dels Jocs Esportius Municipals conclourà el dissabte a les 21 hores al camp municipal des Mercadal. Abans, a les 20 hores, els esportistes, tècnics i delegats, estan citats a la plaça Pare Camps, as Mercadal, des d’on desfilaran a les 20.30 hores cap al camp. A les 21 hores es farà l’entrega de trofeus i hi haurà una festa de cloenda amb música i una barra amb begudes i menjar a preus populars.

 
Documents i enllaços relacionats
Horaris dels Jocs Esportius Municipals
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te