El cos tècnic d'IGA Menorca dóna les seves primeres passes cap a Gibraltar

ImatgeEl president de IGA Menorca, el conseller d'Esports, Miquel Company, va donar la benvinguda el dijous a les tècniques, tècnics, delegats i delegades que estaran al capdavant dels diferents esports en els quals Menorca participarà en els Island Games de Gibraltar 2019. L'acte va servir com a presentació, sobretot amb les vuit cares noves que s'incorporen al projecte, així com d'arrencada de l'activitat.
Juntament amb Company va estar Miguel Ángel Milla, cap de serveis d'Esports del Consell, i Flor Arrighi, coordinadora de IGA Menorca, els qui es van encarregar d'explicar els primers detalls que han de saber els delegats i tècnics per començar a organitzar-se en el seu treball amb vista als jocs de Gibraltar que tindran lloc del 6 al 12 de juliol de 2019. La primera prova de foc serà la tercera edició dels Jocs Esportius Municipals, que seran aquest mes de juny, i on tant delegats com a tècnics tindran un paper rellevant.
Les vuit cares noves amb les quals explicarà IGA Menorca són les d'Andrés Pulido, delegat d'atletisme; Armand Anglada, delegat de triatló; Margarida Barber, delegada de tennis taula; Jesús Barber, delegat de ciclisme, Jordi Capó, tècnic de bàsquet; Sara Casasnovas, delegada de tennis; María José Quintana, delegada de tir; i José Sánchez, tècnic de judo.
L'equip tècnic ho completen Migue Fernández i Nuria Mercadal, tècnic i delegada del bàsquet femení; Raúl Mateo, delegat de bàsquet masculí; José Costa i Francisco d'Haro, tècnic i delegat de bàdminton; Belén Vidal, tècnica de tennis; Toni Huguet, tècnic de natació, i Eduardo Robsy, delegat de vóley platja.
Després d'aquesta primera presa de contacte, la següent trobada ja serà a nivell individual per treballar juntament amb la coordinadora del projecte de les normatives específiques i generals de cada esport per a la fase de classificació dels Island Games, així com de la competició dels Jocs Esportius Municipals.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te