Els Jocs Esportius Municipals 2018 seran els dies 7, 8 i 9 de juny

ImatgeLa tercera edició dels Jocs Esportius Municipals se celebrarà els dies 7, 8 i 9 del proper mes de juny. El president de IGA Menorca i conseller d'Esports, Miquel Company, ha estat l'encarregat d'anunciar les dates per a aquest esdeveniment esportiu que serveix d'assaig general pels Island Games i perquè s'impliquin centenars de persones dels vuit municipis. Company, que ha estat acompanyat pels regidors d'Esports dels diferents ajuntaments de la Illa, també ha explicat que Es Mercadal serà el municipi encarregat d'acollir la cerimònia de clausura.
En aquesta edició dels Jocs Esportius Municipals es manté la dinàmica de les dues edicions anteriors d'enfocar la competició, a més de com un esdeveniment social, una cita per començar a preparar l'expedició menorquina que viatjarà als Island Games de Gibraltar al juliol de 2019. Per això, els esports que participaran en els jocs seran atletisme, bàdminton, básquet, ciclisme de carretera, judo, natació, tennis, tennis taula, tir al plat, tir de precisió, triatló, vetlla i vóley platja.
Company ha donat a conèixer el calendari dels dies, els horaris i els escenaris en els quals tindrà lloc l'activitat, que té com a principal novetat per aquest any que s'augmenta un dia la competició, començant un dijous “perquè els jocs acabin el dissabte a la nit i els participants tinguin el diumenge per poder descansar”. El tennis i el bàsquet seran els primers a començar, ho faran el dijous.
Altres documents que s'han presentat han estat tant la normativa específica de cada esport com la normativa general per al desenvolupament dels jocs, que inclou entre altres novetats premiar els valors que es demostrin al llarg de la competició, a més dels aspectes competitius.
Es Mercadal prendrà el relleu a Sant Lluís, en 2014, i Maó, en 2016, com a escenari de la festa de clausura dels jocs, que aquest any canvia el seu format passant a ser, a més del lliurament de trofeus, un concert que es farà en el camp de futbol municipal donis Mercadal.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te