IGA Menorca comparteix el seu projecte social i esportiu a les escoles

ImatgeIGA Menorca segueix donant passos cap als Island Games que es disputaran a Gibraltar el mes de juliol de 2019. Després de presentar la nova imatge, la nova pàgina web i la versió modernitzada de la polsera, ara ja ha arrencat ‘IGA Creix amb tu’ un dels nous programes que s'inclouen en aquest bienni i amb el qual es pretén promocionar als centres escolars el treball que es fa dia a dia, així com la importància de la participació de Menorca en aquestes petites olimpíades.

‘IGA Creix amb tu’ és, juntament amb els programes ‘IGA T’ajuda a fer Esport’ i ‘Voluntariat’, una de les grans novetats promocionals del projecte IGA Menorca i pretén explicar en què consisteix tot el referent als Island Games als centres escolars que així ho sol·licitin. “Els col·legis que estiguin interessats es poden apuntar o poden sol·licitar informació sense compromís, l'únic requisit és que va dirigit a alumnes i alumnes de 6º de Primària i de 1º i 2º d'ESO”, explica la coordinadora, Flor Arrighi.

La metodologia que se segueix és a través d'un aprenentatge lúdic posant en pràctica els diferents esports que conformen el projecte i combinant d'una forma integrada tres assignatures diferents on es dóna a conèixer què es fa en IGA Menorca, què són els jocs entre illes i la importància que té per a la Illa formar part d'aquests jocs. En aquest sentit es divideix l'activitat en una part pràctica on els i les participants coneixen de primera mà els esports que es disputen en els Island Games, gràcies a l'assignatura d'Educació Física, i una part teòrica on es treballa a través de la pàgina web de IGA diferents contingut relacionats amb les assignatures de Ciències Socials i Inglés.

Els col·legis del Sagrat Cor de María i Sa Graduada, de Maó, La Salle d'Alaior i el Col·legi Ruiz i Pablo des Castell, han estat els centres en els quals ja s'ha treballat l'activitat i ha resultat un èxit. Més d'un centenar d'alumnes ja han participat en aquesta iniciativa que s'ha promocionat als centres educatius de la Illa i a la qual es poden apuntar posant-se en contacte amb IGA Menorca a través del correu electrònic info@igamenorca.es.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te