IGA Menorca revitalitza la seva polsera amb un disseny més dinàmic

ImatgeIGA Menorca ha canviat la imatge de la seva polsera completament. La nova versió va ser presentada el dijous pel conseller d'Esports i també president de IGA Menorca, Miquel Company, en la reunió que va mantenir amb els regidors d'Esports dels ajuntaments de la Illa. La trobada va servir, a més de per tractar la signatura de convenis referents a IGA Menorca, per presentar als regidors la nova imatge del projecte, així com la nova pàgina web, amb continguts actualitzats, una navegabilitat més intuïtiva, un arxiu amb totes les medalles que ha guanyat Menorca i una imatge més moderna.
La gran novetat de la polsera per al bienni de Gibraltar 2019, és que s'aposta per una versió de silicona del braçalet més dinàmic, més actual i deixant enrere la proposta de tela, i amb un nou color que coincideix amb la nova imatge de IGA Menorca. La comercialització de la polsera està prevista que es comenci a fer en el mes de març.
Una altra novetat funcional de la mateixa és que el preu de venda serà de 3 euros, en lloc de 10, i es comercialitzarà juntament amb un codi que servirà perquè les persones que la comprin puguin donar-se d'alta en el sistema IGA Menorca a la pàgina web www.igamenorca.com i optar així als diferents sorteigs que es faran al llarg del 2018 i del 2019 que inclouen, entre altres regals, un viatge amb totes les despeses pagades a Gibraltar per acompanyar a l'expedició menorquina en els jocs el mes de juliol de 2019.
A més de la polsera, els edils d'Esports de la Illa van veure de primera mà el nou logo així com el portal de IGA Menorca en el qual han guanyat importància les imatges, s'ha actualitzat la informació incloent les dades corresponents a l'edició de Gotland, s'ha renovat la forma de donar-se d'alta en IGA per als titulars de les polseres, s'ha completat la informació amb el nom de tots els medallistes que acumula Menorca en els Jocs, entre altres novetats que ja es poden veure en www.igamenorca.es.
“El projecte IGA Menorca està en un creixement constant i som conscients que hem d'escoltar les propostes que ens arriben per seguir millorant; en aquest cas, el canvi de model de polsera es dóna una vegada analitzat el ‘feedback’ amb els comerços que ens van recolzar en el bienni de Gotland 2016-2017”, valora Miquel Company. En aquest sentit, el president de IGA Menorca vol agrair “una vegada més la implicació de les empreses privades, així com dels vuit ajuntaments que recolzen el projecte, a més del Govern Balear i la Fundació Foment del Turisme de Menorca”.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te