IGA Menorca dóna a conèixer als seus set tècnics i nou delegats

ImatgeEl Consell Executiu del Consell Insular va aprovar aquest dilluns la concessió de les places de tècnics i tècniques, així com delegats i delegades amb vista als Island Games de Gibraltar 2019. En total s'han nomenat 16 places corresponents a 16 dels 17 esports en els quals prendrà part Menorca en l'edició dels jocs que es durà a terme en el penyal britànic durant el mes de juliol de 2019. D'aquests 16, set seran debutants en el càrrec, una dada que aplaudeix el conseller d'Esports i president de IGA Menorca, Miquel Company.
Les persones triades són les següents: Andrés Pulido, tècnic d'atletisme; Jordi Capó i Miguel Fernández, tècnics del bàsquet masculí i femení, respectivament; José Costa, tècnic de bàdminton; José Sánchez, tècnic de judo; Toni Huguet, tècnic de natació; Belén Vidal, tècnica de tennis; Nùria Mercadal i Raúl Mateo, delegats de bàsquet femení i masculí, respectivament; Francisco de Haro, delegat de bàdminton; Jesús Barber, delegat de ciclisme; Joan Melià, delegat de tennis; Margarida Barber, delegada de tennis taula; Maria José Quintana, delegada de tir; Armand Anglada, delegat de triatló; i Eduardo Robsy, delegat de vóley platja.
Les persones triades van complir amb els requisits en la fase de selecció i van ser aprovats pel tribunal encarregat de certificar la viabilitat de les candidatures. Andrés Pulido, Jordi Capó, José Sánchez, Jesús Barber, Maria José Quintana, Armand Anglada i Margarida Barber, són les noves incorporacions per a aquest bienni.
Tant Quintana com Margarida Barber donen el salt d'esportistes a delegades, mentre que Eduardo Robsy i Joan Melià segueixen amb la seva vinculació al projecte, encara que ho fan en esports diferents, passant del vóley pista al vóley platja, i del futbol al tennis, respectivament.
Una vegada definides les persones en els càrrecs, el següent pas serà la reunió de la coordinadora de IGA Menorca, Flor Arrighi, amb els diferents tècnics i delegats per començar a planificar el bienni, les normatives i les fases de classificació.

 
Documents i enllaços relacionats
Resolució del Consell Executiu del Consell Insular
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te