IGA Menorca presenta la seva nova imatge als patrocinadors

ImatgeIGA Menorca ha canviat d'imatge. El president del projecte, el també conseller d'Esports, Miquel Company, va presentar aquest divendres el nou logo i la nova web en una reunió que va servir, també, per agrair a totes les empreses que han recolzat IGA Menorca des de la seva creació coincidint amb l'edició de Rhodes 2007. L'acte va tenir lloc a l'hotel boutique Jardí de Ses Bruixes, a Maó, una de les empreses col·laboradores amb el projecte en el bienni de Gotland 2017.

“Tinc molt clar que, sense el suport del teixit empresarial de Menorca, IGA Menorca seria inviable, per la qual cosa tant la societat menorquina com jo, com a president de IGA Menorca i les persones que hi ha hagut abans que jo, us estem molt agraïts”, va expressar el conseller d'Esports, en l'inici de la seva intervenció. Gairebé 20 empreses van assistir, a més de representants de tots els ajuntaments de la Illa, part fonamental del projecte, a un acte que des de IGA Menorca consideren molt important pel fort vincle de l'empresa privada amb el projecte.

Paral·lelament, el nou logo de IGA Menorca canvia radicalment de la mà de l'empresa menorquina de publicitat, Dissenya2, i ho fa amb un disseny rodó, amb un color blau turquesa i amb evidents referències a la illa com són una ‘taula’ i el mar. Aquesta nova imatge corporativa s'ha traslladat a la web del projecte, www.igamenorca.es, en la qual s'ha apostat per la renovació de la mà de l'empresa informàtica Silme.

La nova web ha incrementat i actualitzat la informació de la participació menorquina en els diferents jocs entre illes, així com un històric de cada medalla que han guanyat els i les esportistes de Menorca. També recull la informació dels nous projectes previstos per al bienni de Gibraltar: ‘IGA creix amb el teu’, ‘IGA t’ajuda a fer esport’ i ‘Voluntariat’.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te