IGA t'ajuda a fer esport

ImatgeUn dels problemes que hem detectat a Menorca és que molts joves es veuen obligats a deixar la pràctica esportiva quan acaben els estudis secundaris i se n'han d'anar fora de l’illa per continuar la seva formació acadèmica. La manca de temps o el desconeixement del context social que els envolta i les seves ofertes o la manca de recursos per poder fer front a despeses fan que deixin de fer esport, la qual cosa estronca la progressió que hagin pogut tenir en determinats esports. És un problema que afecta molt més esports minoritaris que els més practicats.

Per això, des d’IGA Menorca feim feina en un servei per als menorquins i les menorquines que estan fora de l’illa i que volen continuar fent esport. A partir d’inscriure’s a la nostra base de dades, enviant un correu a info@igamenorca.es, volem crear grups de menorquins a les diferents ciutats per posar-los en contacte, propiciar que entrenin junts i obrir-los portes.

Tenim la possibilitat de generar acords comercials beneficiosos amb centres esportius a ciutats com Barcelona, Madrid o València, que poden ser bons llocs de reunió, de trobada o d’entrenament per als menorquins que no volen deslligar-se del món de l’esport.

Per promoure aquesta iniciativa donarem visibilitat a les trobades amb les nostres xarxes socials i diferents premis a les persones que hi prenguin part.

 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te