IGA obre el termini d'elecció de delegats i tècnics

ImatgeLa participació de Menorca en els Island Games de 2019 a Gibraltar ja ha començat. El camí arrenca amb l'obertura, aquest dijous 21 de desembre, del procés de selecció de candidats per ocupar els càrrecs de tècnics i delegats de les diferents disciplines esportives en les quals prendrà part el combinat de Menorca el mes de juliol de 2019 en el penyon britànic.

Els esports que estaran presents en els jocs del proper bienni seran vòlei platja, bàdminton, atletisme, ciclisme de carretera, tir, natació, tenis taula, tenis, triatló, vela làser, bàsquet i judo pel qual es requereix un delegat o delegada en cada disciplina i un tècnic o tècnica en alguns casos.

Es tracta d'una convocatòria ordinària oberta que convoca el Consell Insular les bases del qual es poden consultar a les pàgines web www.cime.es i www.igamenorca.es, així com en el tauler d'anuncis del mateix Consell. Cal destacar que les persones que vulguin optar a la plaça amb un registre telemàtic hauran de comptar amb un certificat electrònic, així com el pin ciutadà, dos documents que es poden obtenir a la mateixa seu del Consell Insular, amb suficient antelació, entre altres llocs. També es pot lliurar la documentació en mà a la mateixa seu del Consell, amb registre d'entrada.

Les bases ja s'han aprovat en el consell executiu del Consell Insular, per la qual cosa el període perquè aquelles persones interessades a inscriure's es puguin apuntar serà del mateix 21 de desembre al 12 de gener de 2018, a les 22 hores. A aquesta hora expirarà el termini per apuntar-se. En el cas del lliurament dels mèrits i del pla d'accions, el termini s'allargarà fins al 24 de gener.

Entre les funcions de les quals s'han de fer càrrec els delegats destaca el fet d'haver d'informar a clubs i delegacions insulars de les diferents convocatòries classificatòries, dirigir i organitzar les cites classificatòries així com confirmar que els esportistes citats compleixen amb la normativa d' IGA Menorca, tenir un nivell mínim d'anglès demostrable, assistir a un mínim del 80 per cent de reunions que organitzi IGA Menorca, entre altres aspectes, com és el fet de tenir disponibilitat per viatjar als IGA de Gibraltar del 4 al 12 de juliol de 2019.

En el cas dels tècnics, entre altres coses, ha d'estar present en totes les fases de classificació del bienni 2018-2019, conèixer les normes i el calendari de competició en IGA, així com presentar un pla de treball genèric i un pla tècnic de preparació posterior a la fase de classificació en el qual es detalli la preparació que es farà dels esportistes amb vista als jocs de Gibraltar.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te