IGA Menorca organitzarà una xarxa de voluntaris per al projecte

ImatgeEl comitè executiu de IGA Menorca es troba treballant en la redacció de les bases per formar un equip de voluntaris que seran el punt de partida perquè Menorca sigui seu d'una edició dels Island Games. “Encara és aviat per apuntar a una data concreta però no hi ha dubte que sense voluntaris és impossible que l'Illa arribi a albergar uns jocs”, explica Miquel Company, president de IGA Menorca. En els propers mesos el projecte donarà a conèixer el projecte perquè aquelles persones interessades puguin formar part de l'equip.
“L'element que coincideix fins al moment en totes les edicions dels Island Games en els quals ha participat Menorca és la composició per part de la illa amfitriona d'un equip de voluntaris que s'encarreguen de donar totes les facilitats a les diferents disciplines esportives de cada delegació”, detalla Company. Per aquest motiu, IGA Menorca està plantejant la formació d'un grup de voluntaris que a més de ser el referent en uns hipotètics jocs a Menorca ofereixin la seva ajuda i s'involucrin en necessitats que puguin tenir el projecte com són accions esportives com les fases de classificació, de promoció o logístices.
A pesar que la idea encara està en fase de gestació, el comitè executiu ha donat el vistiplau a una iniciativa que permetrà obrir encara més a la societat tots els aspectes propis de IGA Menorca.
A més, suposaria una possibilitat per a alguns dels voluntaris per viatjar com a acompanyants de l'expedició que es desplaçarà al juliol de 2019 als jocs de Gibraltar. Històricament el grup menorquí ha comptat amb la presència de dos voluntaris que s'han encarregat de tasques logístiques, entre unes altres, facilitant el desenvolupament de la competició per als interessos de Menorca.
“Suport incondicional”
La coordinadora de IGA Menorca, Flor Arrighi, explica que “hi haurà tres tipus de perfils definits de voluntari, encara que estem oberts al fet que s'apunti el màxim de persones perquè puguin sumar el seu suport pel bé de IGA i de la Illa”. En aquest sentit, es tracta d'una iniciativa no remunerada que requereix de certa disponibilitat –començant per la possibilitat de viatjar amb IGA a Gibraltar o donar un cop de ma en les diferents fases de classificació-.
La idea del comitè és que a la fi d'any ja s'obrin les vies de contacte perquè les persones interessades puguin consultar les informacions pertinents i fer el pas si així ho desitgen

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te