IGA Menorca presenta els uniformes amb sortejos i sorteja un viatge amb tot pagat a Gotland

Resten menys de tres setmanes perquè Menorca prengui part en els seus sisens Island Games consecutius i els preparatius estan a flor de pell. La cèntric carrer de Ses Moreres, a Maó, acollirà el proper dissabte 10 de juny a partir de les 11.30 hores la festa de lliurament de les equipacions que lluiran les 158 persones que formen part de l'expedició menorquina que el pròxim 23 de juny partiran cap a l'illa de Gotland en una iniciativa de la mà del Consell Insular amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó.
Per a la celebració s'instal·larà una plataforma al carrer de Ses Moreres per la qual desfilaran els esportistes, tècnics i delegats com a part de la festa en la qual també es sortejarà entre tots els socis d'IGA Menorca un viatge amb despeses pagades a Gotland valorat en més de 1.300 euros. Tots aquells que vulguin participar en el sorteig tenen fins al dissabte a les 12.00 per comprar la polsera per 10 euros en qualsevol dels establiments de l'illa adherits al projecte (es pot consultar la llista en www.igamenorca.es o en les aplicacions IGA Menorca gratis per IOS i Android) i registrar-se en la web www.igamenorca.es. El sorteig es farà a la mateixa festa.
També es sortejarà un televisor d'alta gamma cortesia de A. Palliser entre totes les persones que acudeixin a la festa, així com una excursió en caiac o taules de stand up paddle surf a Macarella i un dinar tot per a dues persones a la Cafeteria Susy Macarella entre aquells que comparteixin a la xarxa social Instagram imatges relacionades amb esport, Menorca i Island Games, etiquetant a la foto i en el comentari l'usuari @igamenorca i usant els 'hashtags' #IGAMenorca #CamideGotland.
A més, una altra de les novetats és que des IGA Menorca s'ha preparat un concurs per als assistents a la festa amb un format similar al trivial. Es triaran cinc participants a l'atzar als quals se'ls sotmetrà a diverses preguntes eliminatòries sobre els Island Games i Menorca. El guanyador rebrà regals d'IGA Menorca així com un obsequi d'una de les empreses col·laboradores, Negré Perruquers.
La festa també servirà perquè els propis esportistes desfilin sobre la passarel·la amb els conjunts que lluiran en els jocs que se celebraran del 24 al 30 de juny a l'illa sueca de Gotland. L'expedició menorquina té previst marxar a Gotland el 23 de juny i tornar a primera hora de l'1 de juliol.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te