IGA Menorca vestirà el centre de Maó

El centre de Maó serà l'escenari del lliurament d'equipacions per als participants d'IGA Menorca a Gotland. Serà a partir de les 11.30 hores al carrer de Ses Moreres, on s'instal·larà un escenari pel qual desfilaran els integrants de l'expedició menorquina que es desplaçarà a Suècia.
IGA Menorca tenyirà de blau i blanc el cor de la capital de Menorca amb un emotiu acte en el qual se segueix preparant perquè a més del lliurament de les equipacions i els uniformes, els esportistes, els tècnics, els delegats, els familiars, els socis i els simpatitzants puguin gaudir d'una jornada atípica i especial que serveixi de comiat i doni ànim als membres de l'expedició.
Com ja succeís fa dos anys a la Cova d'en Xoroi, l'acte comptarà amb la intervenció del president d'IGA Menorca, el també conseller d'Esports, Miquel Company, que saludarà als esportistes abans d'acompanyar-los en el seu viatge a Gotland, a més d'altres autoritats.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te