¡Nova convocatoria!

ImatgeIGA Menorca avui treu les bases per optar a formar part de la família IGA en els esports que encara no tenen el seu delegat o delegada pel bienni de Guernsey 2021.

Del 3 de juliol al 9 de juliol se celebrarà la XIX edició dels ISLAND GAMES on Menorca participarà en 13 esports. La figura de delegat és una figura fonamental per les fases de classificació IGA a Menorca i durant el viatge que du a terme la competició.

Si vols viure l’experiència i formar part de la família IGA aquesta és la teva oportunitat. En les bases que més avall adjuntem trobaràs les feines a desenvolupar i els requisits que hi hauràs de complir per optar a ser delegat o delegada.

Alguns dels requisits fonamentals són: ser major de divuit anys, tenir carnet de conduir, tenir nivell mitja/alt d’anglès i tenir experiència en gestió esportiva entre altres. Si t’animes, el teu compromís comença ara fins a juliol de 2021.

IGA Menorca du set edicions participant en els Jocs d’IGA Internacional i vivint experiències úniques dins l’àmbit de la competició esportiva internacional.

Aquesta oportunitat a més d’obrir-te noves portes t’aportarà com a persona un creixement humà i cultural inigualable.

Si estàs interessat o interessada envia el teu correu amb la teva documentació a info@igamenorca.es

Recorda el termini acaba dia divendres 29 de maig.
T’esperem!

 

 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te