Els Jocs Esportius Municipals, cancel•lats

ImatgeL’actual situació derivada del COVID-19 ha provocat que es cancel•li la quarta edició dels Jocs Esportius Municipals. La mesura, presa pel departament d’Esports del Consell Insular de Menorca, consensuada amb els regidors i regidores d’esports dels diferents ajuntaments de Menorca, ve donada per la impossibilitat de garantir un escenari que permeti poder desenvolupar l’activitat amb normalitat i garantint la seguretat de tots els participants.

Des de l’organització dels jocs es lamenta absolutament la situació tan complicada que s’està vivint no només a Menorca i es vol solidaritzar amb tots els professionals que segueixen treballant en primera línia per lluitar i frenar la pandèmia del COVID-19, a qui els hi envia tot el suport possible.

Per tant, totes les activitats anunciades i lligades al desenvolupament dels Jocs Esportius Municipals queden cancel•lades.

 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te