L’esport adaptat i la gimnàstica, en marxa

ImatgeDins de l’objectiu de fer més inclusius els Jocs Esportius Municipals, aquest diumenge es viurà a Maó la primera competició de petanca adaptada que també puntuarà pels jocs. La cita coincidirà amb l’inici del campionat de Menorca adaptada per dupletes que es disputarà a la plaça Esplanada. El dissabte, també, tindrà lloc la primera competició de gimnàstica, a les 10 hores al poliesportiu des Mercadal.

Els esportistes de petanca adaptada tornaran a prendre part amb els Jocs Esportius Municipals els dies 22 de març, el 9 i 19 d’abril, i 10 i 24 de maig, així com el proper dissabte 21 de març quan es disputi el campionat de Menorca adaptat per tripletes, que també tindrà lloc a Maó.

Cal recordar que per l’edició dels Jocs Esportius Municipals de 2020, l’esport adaptat és una de les novetats, com també ho són els projectes ONA, que comença aquest diumenge amb una sessió de ioga a Ferreries, a l’escola Santa Àgueda a les 10 hores oberta a tothom, així com les rutes saludables, el projecte Moviments, del Consell Insular, la inclusió dels esports federats que ho han sol•licitat com escacs, hípica, karate o gimnàstica rítmica, que viurà el campionat per aparells el dissabte a les 10 hores al poliesportius des Mercadal, entre d’altres, i els esports de la disciplina Island Games.

 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te