ONA arranca aquest diumenge als Jocs Esportius amb el ioga

ImatgeUna de les novetats que viurà l’edició de 2020 dels Jocs Esportius Municipals és la inclusió del projecte Ona per l’esport femení, que depèn de l’àrea d’Esports del Consell Insular, mitjançant vuit sessions de ioga que es portaran a terme entre els mesos de març, abril i maig, amb una a cada municipi. Aquestes sessions estan obertes a totes les persones que hi vulguin prendre part amb l’única condició de que siguin majors de 3 anys.

En total seran vuit les activitats contemplades dins els Jocs Esportius Municipals, la primera d’elles aquest diumenge, a les 10 hores, al CEIP Castell Santa Àgueda, a Ferreries. Les persones interessades s’hi ha d’inscriure a través de la web www.igamenorca.es.

La resta de sessions tindran lloc els dies 15, 22 i 29 de març, als poliesportius municipals des Castell, Alaior i Es Migjorn Gran, respectivament; els dies 5, 19 i 26 d’abril als poliesportius municipals de Sant Lluís, Maó i Ciutadella, y al 10 de maig al poliesportiu municipal des Mercadal. Totes les activitats comencen a les 10 hores.

L’activitat està oberta a tots els membres de la família i cal recordar que la participació per municipis es premiarà a l’hora de sumar punts dins la competició dels Jocs Esportius Municipals.

 
Documents i enllaços relacionats
Horaries, dies i llocs 1
Horaries, dies i llocs 2
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te