El piragïuisme enceta els Jocs Esportius Municipals i Ciutadella es coloca com a primer líder

ImatgeLa platja de Santandria, a Ciutadella, va acollir la primera prova dels Jocs Esportiu Municipals 2020 corresponent al campionat de Menorca de piragüisme que va comptar amb un gran nombre de participants repartits en les diferents cateogries. També hi va haver participació en la modalitat Paracanoe, seguint la iniciativa que s'ha pres des del departament d'Esports del Consell Insular per aquests jocs de fer-los més inclosius.

Després de la primera prova, Ciutadella es posa en la primera posició de la classificació dels Jocs, amb 15 punts, seguits de Maó, amb 14, Es Castell amb 13 i Alaior, amb 12.

A la categoria K1 Junior, el més ràpid va ser Josep Marques, seguit de Jordi Marquès, els dos de Ciutadella, mentre que Gabriel Blay, de Maó, i Alex, de Ciutadella, foren tercer i quart.

A la categoria júnior C1 masculí, Ivan Carreras, de Maó, fou primera, mentre que a sénior, el guanyador fou Dion López, d'Alaior. A veterans, Alberto González, d'Es Castell, va ser el més ràpid, seguit de Toni Moll i Bep Marquès, que van tancar el podi.

En dones, el triomf va ser per Ines Ramo, de Maó, seguida de Maria Angeles Delgado d'Es Castell i de Pili Conejo, de Ciutadella.

En total, Ciutadella va aconseguir 48 punts, seguida de Maó amb 27 i d'Es Castell, amb 19. Alaior va obtenir 10 punts. A la classificació dels jocs, Ciutadella va acabar amb 15 punts, Maó amb 14, Es Castell amb 13 i Alaior amb 12.

 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Piragüisme
Classificació Provisional
 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te