IGA Menorca obre la fase de selecció de delegats i tècnics per Guernsey 2021

ImatgeEl procés de selecció de tècnics i delegats pels Island Games que es disputaran a l’illa britànica de Guernsey el juliol de 2021, s’ha obert aquest dimecres 18 de desembre per a totes les persones interessades en formar part de l’staff IGA Menorca. Les sol·licituds s’han de presentar fins al dilluns 27 de gener de 2020 al correu info@igamenorca.es amb tota la informació necessària. Les bases d’aquest procés es poden consultar al final d’aquesta notícia, estan adjuntes.

Després de l’èxit de Gibraltar 2019, toca ja mirar a la següent competició que tindrà lloc del 3 al 9 de juliol de 2021 a Guernsey, una illa britànica molt propera a la costa francesa. Els aspirants a tècnics i delegats hauran de presentar la documentació que s’especifica a les bases, així com assumir les tasques establertes que inclouen la fase prèvia als jocs, on hi haurà les fases de classificació, els mateixos jocs i la posterior fins a acabar el bienni. Així mateix, també s’encarregaran dels seus esports durant els Jocs Esportius Municipals. Aquests esports són tir amb arc, atletisme, bàdminton, bàsquet masculí i femení, ciclisme, futbol, golf, vela, tir, natació, tennis taula, tennis i triatló.

Entre els requisits per poder exercir hi ha el fet de residir a Menorca, poder participar en les reunions que s’organitzin, ser majors d’edat, tenir el permís de conduir B1, tenir nivell mitjà/alt d’anglès justificable, tenir experiència en gestió esportiva o similars i presentar un plà d’acció de l’esport al qual aspira.

 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te