A Palliser se suma, un bienni més, a IGA Menorca

ImatgeL'empresa A Palliser donarà suport, un bienni més, IGA Menorca. L'entitat, representada pel seu conseller delegat, Carlos Palliser, i el president de IGA Menorca, Miquel Company, van signar dimarts passat el contracte publicitari que els uneix fins al retorn dels jocs de Gibraltar 2019, i que col•loca a l'empresa com a nou patrocinador.

La relació de Palliser amb IGA Menorca, en particular, i amb l'esport menorquí en general ha estat sempre palès en el suport que ha brindat perquè es duguin a terme diferents iniciatives, tant esportives com socials. Ja en els jocs de Gotland, A Palliser va ser un dels patrocinadors i va posar l'accent principalment en l'equip ciclista, on Menorca va aconseguir dues medalles de bronze de la mà de la ciclista Núria Bosch.

D'aquesta manera, A Palliser se suma a Gin Xoriguer, Piscines Menorca, Papereria Didasko, Metal•lúrgica Pons Lim, Juan Mora SA, Hormirapit, Editorial Menorca, Coca-Cola, Elitechip, Ria Menorca i Dissenya2, actuals patrocinadors del projecte que viurà el seu moment cim el mes vinent de juliol quan Menorca participi en els seus setens jocs en aquest cas a Gibraltar.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te