Jersey i Gibraltar, primers rivals en el parquet

ImatgeLes dues seleccions menorquines de bàsquet ja saben en quina ordre afrontaran els seus partits en la competició que arrencarà el diumenge, 7 de juliol, en els jocs de Gibraltar. En dones, les campiones començaran el seu defensa de l'or davant Jersey el mateix diumenge, mentre que en homes hauran d'esperar el seu debut al dilluns, dia 8, davant l'equip amfitrió, Gibraltar.

El primer duel femení tindrà lloc a les 12.30 hores, mentre que el segon serà el dilluns, a les 12.30 hores davant Cayman. La primera fase es tancarà el dimarts a les 19.30 hores davant Gibraltar.

En cas de classificar-se, les semifinals es jugarien el dijous i la final el divendres.

En homes, el primer duel serà davant la complicada selecció de Gibraltar, el dilluns a les 19.30 hores, mentre que la primera fase la tancaran el dimarts a les 17.15 davant Gotland. De la mateixa manera, les seleccions classificades disputaran els quarts el dimecres, les semifinals el dijous i la final el divendres.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te