Sergio Martínez i Daniel Guzmán, fisios per als jocs

ImatgeEls fisioterapeutes Daniel Guzmán i Sergio Martínez seran els encarregats de cuidar als esportistes durant els Island Games de Gibraltar que tindran lloc del 6 al 12 de juliol. IGA Menorca va obrir fa uns mesos el termini perquè es presentessin voluntaris per a cobrir aquestes dues vacants i després d'un procés de selecció, Martínez i Guzmán integraran el staff metge al costat del galeno Fernando Salom, metge habitual de la selecció menorquina en els jocs.
Sergio Martínez Díaz és diplomat en Fisioteràpia per la Universitat Alfons X El Savi i és especialista en Fisioteràpia Esportiva, entre altres cursos que complementen la seva formació. A més, ha exercit com fisio en centres mèdics, així com en diferents equips de futbol i esdeveniments esportius com a campionats de rugbi, de duatló, de cross, maratons i de natació. “M'espero que els Island Games siguin com una espècie de Jocs Olímpics en menor escala”, admet el fisioterapeuta, qui es mostra “il•lusionat per viure una experiència d'aquest calibre, ajudar en el que pugui i poder treballar amb els esportistes que tenen moltes competicions en poc temps, és un repte”.
Daniel Guzmán Langenhoff és graduat en Fisioteràpia per la Universitat de Vic, especialitzat en primers auxilis en l'Esport, i ha treballat a l'Hospital Mateu Orfila, en clíniques a Barcelona i a Londres, a més de ser el fisioterapeuta del CB Benidorm en la seva fase d'ascens a LEB Plata, categoria en la qual milita actualment el Hestia Menorca. “M'han parlat molt bé dels jocs i crec que serà una gran experiència, per la qual cosa viurem i pel que aprendrem, em fa molta il•lusió, la veritat”, explica el jove fisio.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te