Sa Botiga, Carnisseria Febrer, Formatge Maó-Menorca i Quely se sumen a l'esdeveniment de Fornells

ImatgeLes empreses Sa Botiga de S’Ullestrar, la Denominació d'Origen Formatge Maó-Menorca, Carnisseria i Menjars Febrer i Quely s'han sumat a la iniciativa de IGA Menorca de reunir dissabte que ve 16 de març a les 124 persones que acudiran a Gibraltar per a competir i representar a l'Illa en els Island Games. La cita, a la qual ha d'acudir tant esportistes, tècnics, delegats i membres del staff, començarà a les 10 hores i es prolongarà fins a les 13 hores.

Les quatre empreses donaran suport a IGA Menorca aportant diferents productes alimentaris perquè els participants de l'esdeveniment gaudeixin d'un aperitiu amb el qual tancar la jornada lúdica que es viurà en el Poliesportiu Municipal de Fornells i l'objectiu del qual és que tots els participants que viatgin a Gibraltar es coneguin i treballin alguns valors de convivència.

Per això, l'organització de IGA Menorca ha dissenyat una sèrie d'activitats amb l'objectiu de fomentar el treball en equip. També servirà la cita per a rebre les samarretes específiques del projecte que cada persona ha de vendre per a finançar-se per si mateixa la part que li correspon pagar del viatge que significa el 33 per cent.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te