Pons, Riera, Albertí i Catchot completen l'expedició a Gibraltar

ImatgeJa estan tots els esports i totes les places per a Gibraltar 2019 definides. Les últimes a confirmar-se van ser les de tennis ja que el torneig final es va disputar el passat cap de setmana i els guanyadors van ser David Riera i Gemma Pons. Ells dos, i els dos finalistes, Maikel Albertí i Clara Catchot, formaran l'equip de tennis als quals s'unirà el guanyador de la plaça de valors que s'anunciarà en els pròxims dies, i els germans Alex i Óscar Mesquida, gràcies a la plaça de ‘Menorquins pel món’.

En el torneig femení, Gemma Pons va aconseguir les semifinals després d'imposar-se a Alba Lozano (6-0; 6-1). En la lluita per la final, Pons va fer el propi davant Maria Moll, qui va haver d'abandonar lesionada quan perdia 6-1, 4-1, mentre que Clara Catchot va aconseguir guanyar a la jove Neus Juaneda per 6-1, 6-0. En la final, Gemma Pons es va portar el triomf després d'un primer set que va acabar 6-3 i un segon que es va decidir en el desempat 7-6.

En homes, Lluís Olives va aconseguir la semifinal després d'imposar-se a Josep Coll en un partit molt disputat (2-6, 6-3, 6-1) i allí va caure davant David Riera, malgrat plantar batalla, per 4-6, 6-2, 6-3. En l'altra semifinal, Maikel Albertí va guanyar a Josep Juaneda per un doble 6-0. Albertí no va poder disputar la final per lesió, resultant guanyador Riera.

D'aquesta manera, la guanyadora de la fase de classificació femenina ha estat Gemma Pons amb 190 punts, seguida de Clara Catchot, amb 170, i de Maria Gemma Moll, amb 145. En homes, el guanyador clar ha estat David Riera amb 260 punts, seguit de Albertí amb 168 punts i Lluís Olives amb 100.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te