IGA Menorca convoca a tots els classificats per a Gibraltar

ImatgeUna de les novetats en la qual està treballant IGA Menorca és en l'organització d'una jornada de convivència per a totes les persones que formaran part de l'expedició que viatjarà a Gibraltar el mes vinent de juliol. La cita, a la qual és molt important que assisteixin esportistes i tècnics, tindrà lloc dissabte que ve 16 de març en el Poliesportiu Municipal de Fornells, a partir de les 10 hores.
Un dels objectius amb els quals treballa l'equip de IGA Menorca és que l'activitat serveixi perquè les 124 persones que viatjaran a Gibraltar tinguin un primer contacte i es coneguin. Per a això s'han dissenyat unes activitats enfocades a aquest sentit. A més, la cita servirà per a fer les fotografies oficials dels diferents esports que s'usaran després en la promoció de l'expedició a Gibraltar.
Així mateix, en l'esdeveniment es lliuraran les samarretes IGA Menorca que serviran perquè els esportistes, tècnics i delegats les venguin i puguin pagar la seva part corresponent del viatge. La jornada es tancarà amb el lliurament de premis simbòlica i amb un aperitiu.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te