Menorca comparteix grup amb Aland i Illa de Man

ImatgeEls integrants de l'equip de tennis taula de Menorca ja coneixen quines seleccions es trobaran en el seu camí en els Island Games de Gibraltar. L'equip, format per Sara Tudurí, Montse Morlà, Joan Bibiloni, Martí Barber i Toni Tudurí, amb Marga Barber al capdavant com a delegada, jugarà en el grup B al costat de Aland i Illa de Man. En total, seran 13 els equips que prendran part en la competició per equips als quals se sumaran Rodas i Malvines, que ho faran solament en individual.

Aquest dimarts es va celebrar el sorteig en la seu que acollirà el torneig de tennis taula a Gibraltar, en una cerimònia en la qual es van definir els quatre grups de la competició en la qual participaran els menorquins.

El grup A estarà format per Guernsey, com a cap de sèrie, Illes Fèroe, Shetland i Alderney; mentre que en el C Gotland és el cap de sèrie i el completarà Jersey i Illa de Wight i en el D, el cap de sèrie és Greenland i jugarà contra Illes Cayman i Gibraltar.

L'equip menorquí ja sap el que és guanyar una medalla en tennis taula, ho va fer en els jocs de Wight en 2011 on es va penjar el bronze per equips.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te