Catchot, Riera i Farrando s'imposen a Malbúger

ImatgeEl tennis està a solament un torneig de conèixer quins esportistes representaran a Menorca en els Island Games de Gibraltar 2019 el mes vinent de juliol, després que el passat cap de setmana conclogués la competició que s'ha disputat en Malbúger. Clara Catchot, David Riera i Camila Farrando han resultat guanyadors, mentre que la final de l'infantil masculí es decidirà en els pròxims dies entre Llorenç Ameller i Sergi Begur.

En la competició absoluta femenina, Clara Catchot es va imposar després de solucionar amb triomf l'últim partit que li quedava de la liguilla davant Neus Juaneda (6-2, 6-4). Gemma Pons va fer el propi davant Maria Moll per un doble 6-4, mentre que Juaneda es va imposar a Moll per 6-2, 6-3. Gemma Pons va acabar segona.

En masculí, David Riera es va portar la final davant Jesús Curiel, en un partit que no es va poder disputar per ser baixa el segon. Riera, a més, roman en el més alt de la fase de classificació.
Camila Farrando va tancar el seu triomf final en un torneig en el qual no ha cedit cap victòria. En aquest torneig resta pendent el partit entre Alba Lozano i Olivia Marquina en el qual es jugaran la segona plaça.

Queda el torneig infantil masculí ja que la final que han de disputar Llorenç Ameller i Sergi Begur està prevista que es jugui aquest cap de setmana, però no afecta a la classificació IGA.

Torneig final a Sant Lluís
Aquest cap de setmana es disputarà del divendres al diumenge el torneig final de tennis en el qual les puntuacions valdran el doble. En total viatjaran cinc esportistes a Gibraltar, els dos primers classificats en la fase de classificació masculina i femenina, i una cinquena plaça que es cobrirà per valors i que s'anunciarà una vegada conclogui la fase de classificació.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te