Massanés, Bettiol, Nuria Llufriu, Guillen, Teruel i Blai Llufriu, rumb a Gibraltar

ImatgeEl tècnic IGA Menorca de natació, Toni Huguet, ja sap amb quins esportistes comptarà per als Island Games que se celebraran el mes de juliol del 7 al 12 a Gibraltar. Els guanyadors de les places per mèrits esportius han estat David Guillen, Iker Teruel i Blai Llufriu, en el cas masculí, i Georgina Massanés, Sofia Bettiol i Núria Llufriu, en l'equip femení. A aquestes places se suma Felip Llorens, com a guanyador de la plaça de valors, i Caterina Lumina, com a decisió tècnica en funció dels mèrits esportius.

La Piscina Municipal Tita Llorens de Ciutadella va acollir la gran final en un esdeveniment que va comptar amb un gran ambient, conscients que les places a Gibraltar estaven en joc. D'aquesta manera, Guillem, Massanés i Bettiol, del CN Maó, i Teruel, Blai Llufriu i Núria Llufriu, del CN Jamma, es repartiran les places després d'haver estat els més regulars al llarg de les sis proves que han coordinat Huguet i Manolo Ruz, delegat IGA Menorca de natació. En quart lloc, van quedar Caterina Lumina i Felip Llorens, que han estat finalment els que viatjaran gràcies a la plaça atorgada per decisió tècnica a partir dels mèrits esportius reeixits, i de la plaça de valors, respectivament.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te