Vidal i Vinnie, posen popa a Gibraltar

ImatgeMenorca ja coneix quins esportistes de vela la representaran en els pròxims Island Games de Gibraltar que es disputaran del 7 al 12 de juliol. Es tracta d'Antoni Vidal i de Jack Vinnie, guanyadors de la fase de classificació, després de la disputa de l'última prova el passat cap de setmana, on les condicions climatològiques no van ser molt favorables.

El fort vent que va copejar durant tot el cap de setmana va propiciar que solament es poguessin disputar dues proves en les aigües del CN Ciutadella i ja el diumenge, per la qual cosa Vidal i Vinnie es van imposar en acabar 2n i 1r i 13è i 13è, respectivament en les dues proves. Els dos regatistas del CN Ciutadella han acabat la fase de classificació amb 56 i amb 77 punts respectivament, per davant de Pepe Gornés i David Sosa, amb 82 i 90 cadascun.

En total han estat 12 els esportistes que han pres part en la fase de classificació amb 27 proves repartides en sis competicions.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te