IGA Menorca, amb els joves esportistes de Menorca

ImatgeEls alumnes de 3r i 4t d'ESO del Col•legi San José de Maó ja saben el que són els Island Games i tenen una petita idea de què es trobaran els integrants de l'expedició menorquina que prendran part en els jocs de Gibraltar el mes vinent de juliol. Gràcies al programa IGA Creix amb tu, 34 alumnes van participar dijous passat en una jornada esportiva en el poliesportiu de Maó que va simular alguns dels esports que es practiquen en IGA.

En concret, es van disputar les carreres de 100 metres llisos, 100 metres barres, 400 metres llisos i llançament de javelina, entre altres. Els alumnes es van repartir en quatre grups, sent cadascun una selecció IGA i els integrants degueren assumir diferents rols que anaven des de tècnics, esportistes i afeccionats a àrbitres per a controlar la competició i voluntaris per a ajudar al fet que es duguessin a terme les proves.

L'activitat va comptar amb una segona part que es va fer el dimarts dins de l'aula amb treball de continguts de ciències socials, anglès i geografia, entre altres assignatures. D'una banda els participants van contestar un qüestionari general i a nivell individual sobre temes relacionats amb Island Games i després, per equips, van participar en un concurs de preguntes.

La iniciativa està destinada a alumnes de 3r i 4t d'ESO i oberta a qualsevol centre que el sol•liciti via email a info@igamenorca.es.

 
 
 
 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te