Deu de les dotze places de valors, assignades

ImatgeEl projecte IGA Menorca ofereix diverses formes de viatjar i formar part en els jocs. A més de per mèrits esportius, també es premia a les persones més implicades i que compleixin una sèrie de requisits especificats per IGA Menorca i amb els quals es pretén premiar l'esforç i la implicació. En total han estat 62 esportistes els que han optat a les places de valors i s'han donat a conèixer els guanyadors de cada disciplina a excepció de tennis i natació que encara tenen la fase de classificació oberta i es donaran a conèixer una vegada conclogui.

En total han estat deu les places que s'han atorgat de les deu disponibles per als esports d'atletisme, bàsquet masculí, bàsquet femení, bàdminton, judo, tennis taula, tir, triatló i vóley platja –en aquest cas s'han donat dos perquè poguessin formar equip-. Aquesta llista es completarà amb els dos restants corresponents a natació i a tennis.

Els guanyadors han estat Judit Bagur Olives, en atletisme; Marta Babot Linares, en bàsquet femení; Juan Luis Carretero Mercadal, en bàsquet masculí; Pedro Ameller Bassa, en bàdminton; Bruno Sánchez Arnau, en judo; Martí Barber Coll, en tennis taula; Antonio Santana, en tir; Albert Sabater Moll, en triatló, i Joan Rotger Pons i David Serra Hidalgo, en vóley platja. Ni en ciclisme ni en vela les persones inscrites han complert el mínim de les condicions que es requereixen per a optar a aquestes places.

Les classificacions definitives en les places de valors es poden consultar en la pàgina web de IGA Menorca, www.igamenorca.es, i s'han pres a partir del compliment de diferents criteris com són: participar en les fases de classificació d'aquest bienni, haver participat en fases de selecció d'anys anteriors, superar la pròpia millor marca o resultat al llarg de la fase, haver usat la polsera IGA Menorca en algun dels comerços adherits, aconseguir un patrocinador, aconseguir un voluntari i col•laborar en la difusió del projecte a través de les xarxes socials. Com a mínim, les persones aspirants havien de puntuar en quatre criteris, en cas contrari no podien optar a una de les places.

La plaça de valors és una iniciativa que es va posar en marxa en l'anterior bienni i va comptar amb 54 persones inscrites, i es tracta d'una possibilitat que a més de premiar el resultat esportiu, també premia la implicació, obrint la possibilitat de viatjar i competir a aquelles persones que tenen molt interès i potser no l'aconsegueixen esportivament.

 
Documents i enllaços relacionats
Classificació Final Valors
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te