Antoni Vidal pren la davantera en vela

ImatgeLa fase de classificació per als Island Games de Gibraltar 2019 està més igualada que mai. Després de la disputa de la cinquena i penúltima prova, celebrada en aigües de Ciutadella i sota l'organització del CN Ciutadella, el regatista local, Antoni Vidal, ha pres el lideratge en la classificació amb una renta de solament 13 punts respecte al tercer, i de vuit amb el segon. La classificació final es resta per decidir el pròxim cap de setmana amb la disputa de l'última prova, també a Ciutadella.

Vidal va ser el més regular en el Trofeu Sant Antoni en acabar en primera posició amb 13 punts després de la disputa de sis regates, seguit de Chantal Cavaller, amb 20 punts, i de Jack Vinnie, tercer amb 21 punts, els tres del CN Ciutadella, els qui van aprofitar les bones condicions de vent.

Aquests resultats han propiciat que Vidal estigui en primera classificació amb 53 punts després de la disputa de cinc tornejos, seguit de Jack Vinnie, amb 65 punts i de Pepe Gornés, amb 70 punts. David Sosa és quart amb 83 punts, mentre que Joel Pons és cinquè amb 135 punts, molt distanciat de la resta.

L'última competició se celebrarà els dies 2 i 3 de febrer en les aigües de Ciutadella i amb motiu del Trofeu Sebastià Gordi, també organitzat pel CN Ciutadella.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te