Montse Morlà, Sara Tudurí i Joan Bibiloni, rumb a Gibraltar

ImatgeLa fase de classificació per als Island Games de Gibraltar 2019 de tennis taula es va tancar l'anterior dijous amb la disputa del torneig final que es va celebrar a Alaior i en la qual es van decidir les places que quedaven restants per a competir. Finalment Montse Morlà s'ha imposat en la classificació femenina amb 125 punts, seguida de Sara Tudurí, amb 100, mentre que Joan Bibiloni completarà l'equip al costat de Toni Tudurí Morente, ja classificat en l'anterior competició.

En l'últim torneig, l'alcaldessa de Sant Lluís, Montse Morlà va aconseguir la seva classificació després de caure en la final contra Helena Vich, mentre que Dolores Morente va ser tercera.

En homes, el triomf va ser per a Joan Bibiloni, qui ha guanyat en les dues últimes proves, i acaba en segon lloc amb 112 punts, per darrere de Tudurí Morente, segon en el torneig, però guanyador de la fase amb 130 punts. Antonio Tudurí Carreres acaba tercer, amb 73 punts.

15 rivals a Gibraltar
L'expedició menorquina de tennis taula, de la qual Marga Barber és la delegada i ha estat l'encarregada de gestionar tota la fase de classificació, està a l'espera de tancar l'última plaça, la que s'atorga per valors, que es decidirà en les pròximes setmanes.

De moment, IGA Internacional ja ha fet pública la llista de les seleccions que prendran part en els jocs de Gibraltar. Aquestes són, a més de Menorca, Guernsey, Greenland, Aland, Gotland, Alderney, Illes Cayman, Illes Fèroe, Gibraltar, Illa de Man, Illa de Wight, Jersey i Shetland, que ho faran en individual i per equips, a més de Malvines i Rhodas, que ho faran en individual, únicament.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te