Les sis places de natació, ajustades al màxim

ImatgeLa natació va viure diumenge passat la cinquena prova de classificació per als Island Games de Gibraltar i va mostrar, una vegada més, la igualtat mostrada en les altres quatre cites. Una igualtat que es trencarà definitivament el mes vinent de febrer, en una data encara per decidir, quan es disputi la final i es decideixi què set nedadors representaran a l'illa en el penyal britànic.

La prova es va celebrar en la Piscina Municipal Tita Llorens de Ciutadella, aprofitant un control federatiu que es realitzava. Els resultats, com en cada ocasió, resten a l'espera que la Federació Balear els faci oficials en la seva pàgina web. La jornada va transcórrer sense problemes, mostrant una vegada més la igualtat en els participants.

Mancant la final, Iker Teruel, Blai Llufriu, Felip Llorens, Bernat Pons, Erik Massip i David Guillem són els favorits per a fer-se amb una de les tres places masculines disponibles per a Gibraltar, encara que la diferència de punts entre ells i amb els seus immediats perseguidors poden fer que tot variï.

En el cas de les dones, les tres primeres places semblen definides per a Georgina Massanes, Sofia Bettiol i Núria Llufriu. En la final es decidirà quin esportista entre en el quart lloc.

L'expedició menorquina es complementarà amb la plaça de valors, que es definirà a final de mes, i que condicionarà la setena plaça per mèrits esportius, ja que l'objectiu de IGA és que vagin quatre nedadors i quatre nedadores per a poder prendre part en la prova de relleus.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te