Els equips de bàsquet de Menorca ja coneixen els seus rivals en els jocs de Gibraltar

ImatgeDivendres passat es va donar el simbòlic tret de sortida a la competició de bàsquet dels Island Games que tindrà lloc a Gibraltar amb el sorteig dels grups per a la categoria masculina i femenina. Menorca, tant en masculí com en femení, es veurà les cares amb Gibraltar, un dels favorits a les medalles.

El sorteig va tenir lloc a l'ajuntament de Gibraltar i va comptar amb la participació de l'alcaldessa, Kaiane López. La política, guanyadora del certamen de Miss Món en 2009 i coronada com la dona més maca del planeta, va ser l'encarregada d'anar traient les diferents boles en les quals estaven els noms dels equips.

D'aquesta manera, l'equip femení, que defensarà l'or aconseguit en Gotland 2017, va quedar enquadrat en el grup B i jugarà contra Illes Caymán, Jersey i Gibraltar. L'altre grup, el B, el formen Guernsey, Illa de Man i Gotland.

En el cas dels homes, la competició comptarà amb tres grups, dos de quatre equips i un amb tres. Precisament Menorca va quedar enquadrat en el grup A al costat de Gotland i Gibraltar, mentre que el grup B el formen Saarema, Guernsey, Jersey i Illes Fèroe, i el C compta amb Illes Cayman, Illa de White, Illa de Man i Alland.

El diumenge, 7 de juliol, arrencarà la competició en la qual cada equip, tant masculí com femení, tenen assegurats jugar un mínim de 4 partits.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te