Damià Taltavull, un bronze nacional de camí a Gibraltar

ImatgePart de la delegació judoka que viatjarà als Island Games segueix al màxim en la seva preparació aprofitant cada competició que disputen per a preparar el que serà el seu retorn als jocs. Un dels esportistes, Damià Taltavull, ja sap el que és penjar-se una medalla, ho va fer el passat cap de setmana en la Copa d'Espanya júnior, disputada a Catalunya.

Taltavull, acompanyat del tècnic de judo José Luis Sánchez, va prendre part en la competició al costat d'altres esportistes menorquins que també competiran al juliol en el penyal britànic, com és el cas de Pau Fada, Oriol Salvador, Mónica Mansilla i María Sans.

Taltavull va aconseguir el resultat més destacat, acabant en tercera posició i penjant-se una medalla nacional en la categoria de 55 quilos. L'objectiu de l'expedició era el de continuar acumulant experiència de cara als jocs i el bon fer es va veure recompensat amb aquesta medalla en una competició al marge de IGA. A més, els menorquins també van aconseguir dues novenes places a càrrec de Mónica Mansilla i María Sans.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te