El judo, sense descans cap als jocs de Gibraltar

ImatgeEl judo ja es troba preparant la que serà la seva tercera participació en uns Island Games. Les ganes són màximes i bona prova d'això és l'organització de la segona competició d'entrenament, que va tenir lloc dijous passat en el Poliesportiu Municipal des Castell, i en el qual van participar onze esportistes.

Cada esportista va disputar tres combats. Els participants van ser Damià Taltavull i Pau Sosa, en 60Kg, Óscar Lázaro, en 73Kg, José Luis Sánchez i Scott Perkins, en 81Kg, Oriol Salvador i Bruno Sánchez, en 90Kg, Monica Mansilla, en 48Kg, María Sans, en 52Kg, Tania Teixidor, en 57Kg, i Lucia Rovellada, en 70Kg.

El tècnic de judo de l'expedició, José Sánchez, té previst organitzar més cites perquè els esportistes que representin a Menorca puguin arribar en la millor forma possible al mes de juliol, quan es durà a terme una nova edició dels Island Games de Gibraltar.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te