Julia Florit compleix amb el seu darrer tràmit

ImatgeEl bàdminton ha tancat la seva fase de classificació per als jocs de Gibraltar que es disputaran el mes vinent de juliol, i ja sap quins esportistes seran els encarregats de representar a Menorca. Julia Florit, del Menorca BC, i Mar Casasnovas, del CB Ciutadella, han estat les més regulars durant els sis tornejos disputats i viatjaran als jocs al costat de Carlos Riudavets i Óskar Martínez, els seus homòlegs masculins, i Albert Navarro i Eric Navarro, que compten amb una plaça de ‘Menorquins pel món’.

En l'últim campionat, disputat divendres passat i únicament en categoria femenina, Julia Florit va aconseguir la seva cinquena victòria –no va participar en un dels tornejos-, després d'imposar-se en els quatre partits que va disputar sense cedir cap set en contra. Casasnovas, per part seva, va ser segona i únicament va perdre davant la guanyadora. La classificació final la van completar Esther Seguí, Mariangeles Pons i Julia Pons, en tercera, quarta i cinquena posició, respectivament.

Julia Florit, per tant, repetirà en els Island Games després de la seva competició en Gotland, de la mateixa forma que Carlos Riudavets. Mar Casasnovas i Óskar Martínez debutaran en la cita britànica, mentre que els germans Navarro defensaran l'or en dobles aconseguit el 2017 a l'illa sueca de Gotland.

A més d'aquestes places ja assignades, l'expedició es completarà amb una plaça assignada dins del programa de valors, que es decidirà a la fi d'aquest mes de gener.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te