IGA Menorca, al costat del Hestia Menorca

ImatgeEl projecte IGA Menorca i el Hestia Menorca van viure diumenge passat una jornada d'agermanament culminada amb l'homenatge que va rendir l'entitat que presideix Oriol Segura a l'equip de bàsquet femení que va disputar l'edició dels jocs de 2017, celebrada en Gotland, i que es va alçar amb l'or. Un aplaudiment al qual es va sumar les més de 1.400 persones que van seguir el partit en directe que va enfrontar a l'equip local i a L’Hospitalet, amb victòria per al Menorca (62-52).

Per al partit es van programar dues accions. La primera d'elles va ser la instal•lació d'un estand de promoció en l'entrada del Pavelló Menorca on la coordinadora del projecte, Flor Arrighi, al costat de part del personal del projecte, van atendre i van explicar els dubtes sobre la funció i el treball de IGA Menorca i la seva participació en els Island Games.

A més, es van repartir més de 500 paperetes per a posteriorment sortejar dos equipaments de bàsquet que van ser lliurades al final del partit.

L'altre acte va ser el lliurament, per part del president del Hestia Menorca, d'una samarreta signada per tots els integrants de la plantilla de LEB Plata a les jugadores que van poder acudir a l'homenatge. IGA, per part seva, va regalar una banderola del projecte, un dels presents que se solen intercanviar en els Island Games.

L'equip que va guanyar la medalla d'or en Gotland va estar format per: Andrea Fernández, Serena Mirat, Pilar Comella, Xènia Casasayas, Carla Oliver, Charlotte Sosa, Betty Salat, Emily Kelly, Lorena Orfila i Laia Melià, amb Núria Mercadal com a delegada i Migue Fernández com a tècnic. En total, l'equip femení de bàsquet acumula quatre medalles d'or i una plata en cinc jocs disputats.

Foto: Deportesmenorca.com

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te