Estàs a: Inici
          

Vols guanyar un viatge a Gibraltar 2019 amb l'expedició d'IGA Menorca? Registra't! 

Els beneficis de la polsera IGA Menorca no acaben amb els descomptes que oferèixen els diferents negocis que es van sumant a la iniciativa. A banda d'això, trimestralment es farà un sorteig entre totes les persones que s'hagin donat d'alta a la base de dades de les polseres. El gran premi serà ja dins el 2019 el sorteig d'un viatge per una persona amb totes les despeses cobertes, a Gibraltar per viure en primera persona els Island Games acompanyant a la expedició menorquina, que tindran lloc allà del 6 al 12 de juliol. T'agrada?

Es tracta d'una operació molt senzilla on només heu d'anar a l'apartat d'INSCRIPCIONS, a dalt a la dreta, omplir la informació que us demanen amb les vostres dades i afegir el nombre de Polsera que ve en el sobre quan la compreu.

Automàticament us incorporarem a la base de dades per guanyar els diferents premis que anirem sortejant. Només us heu d'inscriure una vegada.

De moment ja hem sortejat una excursió de dues hores per dues persones en caiac o paddle surf, a Macarella, de la mà de Biosport Menorca. El proper sorteig serà el 18 de septembre i consistirà en un berenar + sessió d'SPA a l'hotel Artiem Carlos i al Nadal es farà el tercer sorteig.

T'animes? #CamideGibraltar

 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te